Детски пантофи ARS Kids, Dino/Green/Rider

Полски детски пантофи ARS със стелка от Естествена кожа.

Детски пантофки за детска градина или дома в цветова комбинация, подходяща за момче.

Пантофите са изработени от дишащи текстилни материали, с перфорирана стелка, която допълнително осигурява циркулация на въздуха. Моделът е отворен над пръстите, което го прави подходящ и за пролетно-летния сезон.

Подметката осигурява добро прихващане на стъпалото и предпазва пръстите от нараняване. Задната част е твърда и държи стъпалото неподвижно в обувката, предпазваща крачето от изкривяване.

Стелката на обувките е от естествена кожа с възможност за отстраняване и замяна с друга, според специфичните нужди на стъпалото на детето.

Закопчаването е лесно- с лепки- велкро ленти.

Тези детски пантофи са незаменима част от динамичното детско ежедневие.

Горна част: Текстил (Памучен плат)
Вътрешна част: Текстил

Стелка: Естествена кожа с дунапренова мека подложка

Подметка: Гума

Цвят: Сив със зелено

Произведени в Полша.


Информация за номер:

* Препоръчително е детското стъпало да е с 0,5 - 1см по- късо от дължината на стелката от край до край.

Номер: 26; стелка от край до край: 16.3см

Номер: 27; стелка от край до край: 17см

Номер: 28; стелка от край до край: 17.7см

Номер: 29; стелка от край до край: 18.2см

Номер: 30; стелка от край до край: 19см

Номер: 31; стелка от край до край: 20см

Номер: 32; стелка от край до край: 20.5см

Номер: 33; стелка от край до край: 21см
1. Продуктът се доставя от куриерска фирма Еконт Експрес

2. Срокът за доставка на този продукт е 1-5 работни дни.

3. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката.

4. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка в поръчката е ориентировъчна и зависи от стойността на наложения платеж, теглото на пратката, броят доставчици, чиито продукти са избрани и населеното място. 

5. Доставката на този продукт до офис на куриер е 3.99лв.

6. Доставката на този продукт до адрес на клиента е приблизителна цена от 6,50 лв. до 9.00лв. и зависи от населеното място и теглото на поръчката

7. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане.

8. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

9. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от получаването, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

10. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства.

11. При поръчка на два или повече артикула от различни доставчици или партньори, поръчката ще бъде доставена в отделни пратки с един или повече куриера, за което потребителят ще бъде информиран чрез съобщение при въвеждане на данните за доставка в поръчката, преди нейното финализиране. Потребителят ще бъде информирани за всички куриерски такси, преди да потвърди своята поръчка. 

Детски пантофи ARS Kids, Dino/Green/Rider

ПРОИЗВЕДЕНИ В ПОЛША

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

СЪС СТЕЛКИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

  • Производител: ARS
  • Код на продукта: A91 ARS 21 Kids, Dino/Green/Riderl
  • Наличност: В наличност
  • 28.90лв.

Възможни варианти

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни

Замяна или връщане

Лесна замяна или връщане в 14-дневен срок

Евтина доставка

Доставка до офис на Еконт Експрес

Преглед и Тест

Всички наши продукти се доставят с опция Пробвай, преди да платиш