В наличност Детски пантофи Zetpol Infant, Basia, Navy/Heart

Полски детски пантофи Zetpol със стелка от Естествена кожа.


Полския производител Zetpol е един от лидерите в производството на детски пантофи не само в Европа, а и в световен мащаб.

Тези пантофки за деца са с мотиви за момиче- нежни сърчица. Горната част е от здрав и дишащ текстил, който осигурява добро проветряване на ходилото. Вътрешно, пантофките са с допълнителен мек текстилен хастар.

В допълнение, обувките са със стелка от естествена кожа с мека дунапренова подложка за максимален комфорт. При необходимост стелката може да се вади за индивидуално почистване или да бъде заменена с друга при нужда .

Подметката е гъвкава и стабилна, осигурена против хлъзгане, а материалът не оставя следи по подовете в детски градини, ясли и дома.

Задния форт е стабилен и придържа добре ходилото в обувките.

Пантофите са с лесно закопчаване с лепенка, която не затруднява дори и най- малките.

Горна част: Текстил

Вътрешна част: Текстил

Стелка: Естествена кожа с дунапренова подложка

Подметка: Други материали

Цвят: Тъмносин

Произведени в Полша
Информация за номер:

* Препоръчително е детското стъпало да е с 0,5 - 1см по- късо от дължината на стелката от край до край.
Номер: 18; стелка от край до край: 11.5см
Номер: 19; стелка от край до край: 12см
Номер: 20; стелка от край до край: 13см
Номер: 21; стелка от край до край: 13.5см
Номер: 22; стелка от край до край: 14см
Номер: 23; стелка от край до край: 15см
Номер: 24; стелка от край до край: 15.5см
Номер: 25; стелка от край до край: 16см
Номер: 26; стелка от край до край: 17см
Номер: 27; стелка от край до край: 17.5см

Характеристики
Пол Момичета

1. Продуктът се доставя от куриерска фирма Еконт Експрес

2. Срокът за доставка на този продукт е 1-5 работни дни.

3. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката.

4. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка в поръчката е ориентировъчна и зависи от стойността на наложения платеж, теглото на пратката, броят доставчици, чиито продукти са избрани и населеното място. 

5. Доставката на този продукт до офис на куриер е 3.99лв.

6. Доставката на този продукт до адрес на клиента е приблизителна цена от 6,50 лв. до 9.00лв. и зависи от населеното място и теглото на поръчката

7. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане.

8. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

9. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от получаването, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

10. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства.

11. При поръчка на два или повече артикула от различни доставчици или партньори, поръчката ще бъде доставена в отделни пратки с един или повече куриера, за което потребителят ще бъде информиран чрез съобщение при въвеждане на данните за доставка в поръчката, преди нейното финализиране. Потребителят ще бъде информирани за всички куриерски такси, преди да потвърди своята поръчка. 

Детски пантофи Zetpol Infant, Basia, Navy/Heart

ПРОИЗВЕДЕНИ В ПОЛША

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

  • Производител: Zetpol
  • Код на продукта: A91 Zetpol 7353
  • Наличност: В наличност

Възможни варианти

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни

Замяна или връщане

Лесна замяна или връщане в 14-дневен срок

Евтина доставка

Доставка до офис на Еконт Експрес

Преглед и Тест

Всички наши продукти се доставят с опция Пробвай, преди да платиш