Изчерпана Ластични връзки за обувки March, Tie FREE, 100/Orange

Иновативен, дизайнерски продукт на литвийската компания March.

Тези връзки за обувки са перфектното решение за всички деца и възрастни, с динамично ежедневие и спортен дух!

Добре дошли: Обувки с връзки- без развързване!

Със своята дължина 100см, връзките са достатъчно дълги за да паснат на всички модели обувки- от детско-юношеските до тези за възрастни.

Край на досадното връзване и развързване- интелигентно решение за всяка възраст!

Връзките са изработени от здрава каучукова нишка с полиестер и фини метални примеси- еластичността е достатъчна за да осигуряват широк отвор за лесно обуване и едновременно с това здравина и стабилност при носене. Могат да се вържат на панделка, на възел, да се нанижат по всякакъв креативен начин. Напречното оребрение не позволява неволно развързване и приплъзване. Връзваш и забравяш!

Забавни неонови цветове които привличат погледите! Подходящи за комбинация с всеки ежедневен спортен или уличен стил.

Здравите метални накрайници служат за лесно нанизване на ластика и осигуряват висока устойчивост на износване в краищата на връзките.

Ластичните връзки са несравним заместител на силиконовите връзки за обувки- не се вадят, красиви и деликатни са и могат да се ползват при абсолютно всички модели обувки с връзки.

Европейско качество, което ще допълни всеки чифт маратонки, кецове или ежедневни обувки.

Материал:

Каучук с метални нишки: 50%

Полиестер: 50%

Дължина: 100см

Диаметър: прибл. 3,5мм

Цвят: Оранжев

Произведени в ЕС- Литва
Характеристики
Материал Текстил
Цвят Оранжев
Стил Спортен
Тип Връзки за обувки

1. Продуктът се доставя от куриерска фирма Еконт Експрес.

2. Срокът за доставка на наличните артикули е 1-5 работни дни.

3. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката.

4. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка в поръчката е ориентировъчна и зависи от стойността на наложения платеж, теглото на пратката, броят доставчици, чиито продукти са избрани и населеното място. 

5. Доставка на пратка от един доставчик до офис на куриер с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 4,00лв. до 5,50лв.

6. Доставката на пратка от един доставчик до личен адрес с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 6,00лв. до 9,00лв.  

7. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане.

8. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

9. Доставката е за сметка на търговеца и безплатна за клиента за поръчки над 150.00лв. Условието е валидно единствено при закупуване и заплащане на артикули, достигащи тази стойност. В случай на връщане на един или повече артикула при опция преглед и тест или в срокът за замяна и връщане, цената за доставка е дължима от клиента.

10. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от получаването, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

11. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства.

12. При поръчка на два или повече артикула от различни доставчици или партньори, поръчката ще бъде доставена в отделни пратки с един или повече куриера, за което потребителят ще бъде информиран чрез съобщение при въвеждане на данните за доставка в поръчката, преди нейното финализиране. Потребителят ще бъде информирани за всички куриерски такси, преди да потвърди своята поръчка. 

Ластични връзки за обувки March, Tie FREE, 100/Orange

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

  • Производител: March
  • Код на продукта: S93 March, Tie FREE, 100/Orange
  • Наличност: Изчерпана

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни

Замяна или връщане

Лесна замяна или връщане в 14-дневен срок

Преглед и Тест

Всички наши продукти се доставят с опция Пробвай, преди да платиш