Пантофи ViGGaMi

Публикувано от administrator 20/03/2018 0 Коментари

На Вашето внимание представяме кратка информация за производителя и продуктите ViGGaMi.

 

Фирма ViGGaMi е създадена през 1992г. и от тогава насам се грижи с голямо внимание за детското краче.

 

Фирмата е специализиране в производството на детски пантофи, типична отраслова дейност за Полша- традициите и високата конкуренция допринасят за постоянното развитие на производителя и стремеж към задоволяване на нуждите на голяма група потребители.

 

В производството на детски пантофи, ViGGaMi влагат висококачествени материали с граничещи с безупречност. Горната част на обувките се произвежда от памучен текстил, нежен към детското краче и осигуряващ непрестанна циркулация на въздуха против изпотяване на ходилото.

 

Както е известно на повечето родители, при малките деца е от изключителна важност ходилото да е добре позиционирано в обувките. И тук дизайнерите на ViGGaMi успяват да осигурят безупречна структура на подметката със закалена и повдигната пета, която придържа стъпалото на детето и осигурява максимална стабилност при ходене, като предпазва от изкривяване на стъпалото.

 

Широчината на подметката се запазва и в предната част, което прави тези детски пантофи подходящи и за широко стъпало и не пристяга излишно деликатните детски пръстчета на крачето.

 

Подметките, използвани от производителя, са с перфорация, която осигурява проветривост и по този начин се удовлетворява и друго изискване за качествени детски пантофи- обувки, които не изпотяват детското краче. Отворите в подметката са конусовидни и буквално извеждат излишната топлина извън обувката.

 

 

Пантофи ViGGaMi, които предлагаме в нашия онлайн магазин са със специални стелки от естествена кожа с мека дунапренова подложка с активен въглен. Активният въглен действа антибактериално, противовъзпалително, предпазва от образуване на гъбички (допринасящи за неприятните миризми на обувките) дори и при продължително носене.

 

Продуктите на ViGGaMi са съобразени с всички нужди на децата от вътрешни или външни обувки, подходящи са за изполване в ясла, детка градина, училище или дома.

 

Наред с вътрешните пантофи, фирмата предлага гуменки, сандали, кецове от плат.

 

В своята история ViGGaMi печелят редица конкурси и сертификати, между които такива за ортопедична издържаност на обувките, влаганена екологични материали и др. Част от наградите и сертификатите на фирмата може да видите в изображението.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не на последно място, фирмата предлага изключително красиви модели, които ще задоволят изискванията и на най- капризните деца и родители- от весели и свежи цветове до класически и по-деликатни десени. Богато изобилие от десени и апликации.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xy3JD2L7_Ig&feature=youtu.be

 

В стремежът си да предоставим перфектно качество и богато разнообразие, ние от OutletOnline.bg предлагаме голяма част от асортимента на ViGGaMi.

 

Всички предложения може да видите тук: #Детски пантофи

 

 

OutletOnline.bg Ви желае приятно пазаруване!