Изчерпана Дамски чехли /джапанки Adidas Flexyanda, White/Grey/Pink

Летни чехли / джапанки Adidas Flexyanda са изработени от изключително леки материали. Подметката е мека и релефна против подхлъзване, изработена от мек материал.

Стелката на тези джапанки е направена по уникална технология Fitfoam- пяна, която осигурява несравнима мекота на стъпалото. Стелката буквално се изменя по формата на стъпалото, и след събуване възвръща първоначалната си форма. Обемната пяна, с която е изпълнена стелката не абсорбира вода. В допълнение- най- горния слой е от мек текстил, осигуряващ несравним комфорт при допир с кожата на стъпалото.

Каишките са нежни и красиви, с текстилна част откъм стъпалото и изкуствена кожа за по- висока устойчивост на износване в горната част. Знакът на бранда завършва този уникален дизайн.


Горна част: Текстил и синтетика

Подметка: Синтетика

* Моделът се доставя в икономична Други материали опаковка.


Информация за номер:

Номер: UK 4; EUR 37; sm: 22.5;

Номер: UK 5; EUR 38; sm: 23.5;

Номер: UK 6; EUR 39; sm: 24.5;

Номер: UK 7; EUR 40.5; sm: 25.5;

* Препоръчително е дължината на стъпалото да съвпада с дължината на стелката, предоставена от производителя. Пълната дължина на стелката е с около 1см повече- включваща единствено външния контур на стелката.

1. Продуктът се доставя от куриерска фирма Еконт Експрес.

2. Срокът за доставка на наличните артикули е 1-5 работни дни.

3. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката.

4. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка в поръчката е ориентировъчна и зависи от стойността на наложения платеж, теглото на пратката, броят доставчици, чиито продукти са избрани и населеното място. 

5. Доставка на пратка от един доставчик до офис на куриер с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 4,00лв. до 5,50лв.

6. Доставката на пратка от един доставчик до личен адрес с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 6,00лв. до 9,00лв.  

7. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане.

8. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

9. Доставката е за сметка на търговеца и безплатна за клиента за поръчки над 150.00лв. Условието е валидно единствено при закупуване и заплащане на артикули, достигащи тази стойност. В случай на връщане на един или повече артикула при опция преглед и тест или в срокът за замяна и връщане, цената за доставка е дължима от клиента.

10. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от получаването, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

11. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства.

12. При поръчка на два или повече артикула от различни доставчици или партньори, поръчката ще бъде доставена в отделни пратки с един или повече куриера, за което потребителят ще бъде информиран чрез съобщение при въвеждане на данните за доставка в поръчката, преди нейното финализиране. Потребителят ще бъде информирани за всички куриерски такси, преди да потвърди своята поръчка. 

Дамски чехли /джапанки Adidas Flexyanda, White/Grey/Pink

100% OРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

  • Производител: Adidas
  • Код на продукта: S91 Adidas Flexyanda, White/Grey/Pink
  • Наличност: Изчерпана

Възможни варианти

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни

Замяна или връщане

Лесна замяна или връщане в 14-дневен срок

Евтина доставка

Доставка до офис на Еконт Експрес

Преглед и Тест

Всички наши продукти се доставят с опция Пробвай, преди да платиш