Изчерпана Дамски чехли Adidas Diadophis, Grey

Луксозни дамски чехли на Adidas от дизайнерката Stella Maccartney.

Чехлите са с масивна и здрава подметка, снабдена с мек текстилен хастар в частта на стелката.

Двете каишки в горната част са в стилен цветови избор.

Тези летни обувки ще допълнят чудесно спортно- елегантния стил в ежедневието на всяка дама.


Горна част: Текстил и други материали

Вътрешна част- стелка: Текстил

Подметка: Други материали

Цвят: Сив

Произведени във Виетнам.Информация за номер:

Умален модел! Препоръчително е да поръчате един размер по- големи обувки, от тези, които носите обикновено. За ориентир в посочените размери в скоби е отразена дължината на стелката, измерена от нас, в която дължина трябва да попадне стъпалото.

Номер: UK 4; EUR 36.7; sm 22.5 (място за стъпалото: 22см)
Номер: UK 5; EUR 38; sm: 23.5 (място за стъпалото: 22.5см)
Номер: UK 6; EUR 39.3; sm 24 (място за стъпалото: 23.5см)
Номер: UK 8; EUR 42; sm 26 (място за стъпалото: 25.5см)    


1. Продуктът се доставя от куриерска фирма Еконт Експрес.

2. Срокът за доставка на наличните артикули е 1-5 работни дни.

3. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката.

4. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка в поръчката е ориентировъчна и зависи от стойността на наложения платеж, теглото на пратката, броят доставчици, чиито продукти са избрани и населеното място. 

5. Доставка на пратка от един доставчик до офис на куриер с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 4,00лв. до 5,50лв.

6. Доставката на пратка от един доставчик до личен адрес с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 6,00лв. до 9,00лв.  

7. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане.

8. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

9. Доставката е за сметка на търговеца и безплатна за клиента за поръчки над 150.00лв. Условието е валидно единствено при закупуване и заплащане на артикули, достигащи тази стойност. В случай на връщане на един или повече артикула при опция преглед и тест или в срокът за замяна и връщане, цената за доставка е дължима от клиента.

10. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от получаването, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

11. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства.

12. При поръчка на два или повече артикула от различни доставчици или партньори, поръчката ще бъде доставена в отделни пратки с един или повече куриера, за което потребителят ще бъде информиран чрез съобщение при въвеждане на данните за доставка в поръчката, преди нейното финализиране. Потребителят ще бъде информирани за всички куриерски такси, преди да потвърди своята поръчка. 

Дамски чехли Adidas Diadophis, Grey

100% OРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Виж Препоръките за размер

За сигурен избор на правилния размер, виж препоръките за размери в описанието.

  • Производител: Adidas
  • Код на продукта: S91 Adidas Diadophis, Grey
  • Наличност: Изчерпана

Възможни варианти

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни

Замяна или връщане

Лесна замяна или връщане в 14-дневен срок

Евтина доставка

Доставка до офис на Еконт Експрес

Преглед и Тест

Всички наши продукти се доставят с опция Пробвай, преди да платиш