Детски кецове Trammpy, Iza, Grey/Silver

Полски детски кецове Trammpy със стелка от Естествена кожа с антибактериална подложка.

Висококачествени кецове пот плат на полската марка Trammpy.

Кецовете са леки и удобни, съобразени изцяло със спецификата не детското краче. Горната част е от дишащ текстил, което ги прави подходящи за пролетно-летния сезон. Подметката е равна и удобна. Горната част е висока и добре обхваща глезена с цел максимална стабилност на крачето в обувката.

В частта над свода кецовете са с ластични допълнения, които спомагат за широк отвор при обуване и едновременно с това осигуряват плътно прилепване на обувките към стъпалото.

Уникалното при тези кецове е стелката, която е изработена от естествена кожа с антибактериална подложка със съдържание на активен въглен. Активния въглен действа против образуването на гъбички в обувките и неприятни миризми.

Цветовата комбинация на тези кецове е подходяща за момиче.

Горна част: Текстил
Вътрешна част: Текстил

Стелка: Естествена кожа с подложка с активен въглен

Подметка: Гума

Цвят: Сив

Произведени в Полша.


Информация за номер:

* Препоръчително е детското стъпало да е с 0,5 - 1см по- късо от дължината на стелката от край до край.

Номер: 31; стелка от край до край: 20см
Номер: 32; стелка от край до край: 20.5см
Номер: 33; стелка от край до край: 21см
Номер: 34; стелка от край до край: 22см
Номер: 35; стелка от край до край: 22.5см
Номер: 36; стелка от край до край: 23см

1. Продуктът се доставя от куриерска фирма Еконт Експрес

2. Срокът за доставка на този продукт е 1-5 работни дни.

3. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката.

4. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка в поръчката е ориентировъчна и зависи от стойността на наложения платеж, теглото на пратката, броят доставчици, чиито продукти са избрани и населеното място. 

5. Доставката на този продукт до офис на куриер е 3.99лв.

6. Доставката на този продукт до адрес на клиента е приблизителна цена от 6,50 лв. до 9.00лв. и зависи от населеното място и теглото на поръчката

7. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане.

8. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

9. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от получаването, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

10. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства.

11. При поръчка на два или повече артикула от различни доставчици или партньори, поръчката ще бъде доставена в отделни пратки с един или повече куриера, за което потребителят ще бъде информиран чрез съобщение при въвеждане на данните за доставка в поръчката, преди нейното финализиране. Потребителят ще бъде информирани за всички куриерски такси, преди да потвърди своята поръчка. 

Детски кецове Trammpy, Iza, Grey/Silver

ПРОИЗВЕДЕНИ В ПОЛША

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

  • Производител: Trammpy
  • Код на продукта: A91 Trammpy 3301
  • Наличност: В наличност
  • 24.90лв.

Възможни варианти

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни

Замяна или връщане

Лесна замяна или връщане в 14-дневен срок

Евтина доставка

Доставка до офис на Еконт Експрес

Преглед и Тест

Всички наши продукти се доставят с опция Пробвай, преди да платиш