Раница Puma Academy, Black. 48см

Практична раница Puma, подходяща за училище, спорт, свободно време, лаптоп, тренировка и туризъм.

Раницата е в универсален размер и е подходяща за ползване от деца, жени и мъже. Изработена е от здрав плат с висока устойчивост на износване.

Притежава омекотени и уплътнени удобни презрамки и гръб. В предната и задната част е снабдена със малки светлоотразителни елементи, които обезопасяват придвижването с нея в градска среда в тъмните часове на денонощието.

Раницата е с едно основно отделение с вътрешна преграда за лаптоп или други аксесоари и външен джоб за дребни вещи. Отстрани е снабдена и с джоб за бутилка.

Закопчава се с удобни и здрави ципове. В горната част има дръжка за носене в една ръка.

Перфектен продукт от Puma!

Вместимост: 22 литра

Размери: 48х32х17см

Цвят: Черен

Материал: Полиестер


Характеристики
Материал Полиестер
Закопчаване Цип
Цвят Черен
Джобове 1 Преден
Отделения 1 Основно
Размери 48 x 32 x 17 см
Стил Спортен
Тип Раница

1. Продуктът се доставя от куриерска фирма Еконт Експрес.

2. Срокът за доставка на наличните артикули е 1-5 работни дни.

3. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката.

4. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка в поръчката е ориентировъчна и зависи от стойността на наложения платеж, теглото на пратката, броят доставчици, чиито продукти са избрани и населеното място. 

5. Доставка на пратка от един доставчик до офис на куриер с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 4,00лв. до 5,50лв.

6. Доставката на пратка от един доставчик до личен адрес с тегло на стоката до 1кг. е с приблизителна цена от 6,00лв. до 9,00лв.  

7. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане.

8. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

9. Доставката е за сметка на търговеца и безплатна за клиента за поръчки над 150.00лв. Условието е валидно единствено при закупуване и заплащане на артикули, достигащи тази стойност. В случай на връщане на един или повече артикула при опция преглед и тест или в срокът за замяна и връщане, цената за доставка е дължима от клиента.

10. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от получаването, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

11. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства.

12. При поръчка на два или повече артикула от различни доставчици или партньори, поръчката ще бъде доставена в отделни пратки с един или повече куриера, за което потребителят ще бъде информиран чрез съобщение при въвеждане на данните за доставка в поръчката, преди нейното финализиране. Потребителят ще бъде информирани за всички куриерски такси, преди да потвърди своята поръчка. 

Раница Puma Academy, Black. 48см

100% OРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

  • Производител: Puma
  • Код на продукта: S93 Puma Academy, Black. 48см
  • Наличност: В наличност
  • 43.99лв.

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни

Замяна или връщане

Лесна замяна или връщане в 14-дневен срок

Преглед и Тест

Всички наши продукти се доставят с опция Пробвай, преди да платиш