Ластични връзки за обувки

Публикувано от administrator 04/04/2019 0 Коментари

Ново за българския пазар!

 

За нас е голямо удоволствие да Ви представим това иновативно решение, новост за българския пазар- ластични връзки за обувки на дизайнерската марка March Design Studio.

 

Няма да крием, че дълго търсихме подобен продукт, който да предложим като алтернатива на досадните и скучни връзки за обувки. Пробвали сме със силиконовите връзки, но при по- динамично носене заместителите на връзки се вадеха от обувките и не удовлетвориха нашите критерии.

 

В крайна сметка- ето ги и тях: Ластични връзки за обувки, с които връзване и развързване остават в историята!

 

 

Тези връзки за обувки са много красиви, супер здрави и стабилни. Изработени са от траен полиестер с каучук и метални нишки за максимална здравина и устойчивост на износване. Цилиндричната им форма пасва перфектно както на спортен, така и на ежедневен или полуофициален стил. Странично са оребрени, с което се създава максимална стабилност при завързване и се избягва приплъзването и вероятността от развързване на връзките. В края на връзките е предвиден метален накрайник, с който връзките се нанизват лесно и не позволява разплитане на шнура.

 

 

Перфектни за детските обувки с връзки- веднъж вързани могат да не се развързват- еластичността им позволява обувките и маратонките да се обуват без да се развържат, а здравите и плътни нишки осигуряват стабилност по време на носене. Връзките могат да се ползват многократно и за следващия чифт обувки!

 

 

Забавните цветове ще внесат разнообразие в скучното ежедневие- оранжеви, жълти, многоцветни или сиви рефлекторни- ти избираш!

 

Светлоотразителни ластични връзки за обувки!

 

Вариантите със светлоотразителни елементи са супер подходящи за ползване от деца и тийнеджъри- рефлекторните елементи отразяват светлината в тъмното, с което спомагат за повишената безопасност на пътя.

 

Същите са перфектни и за дискотеката или късната вечерна лятна разходка- с тези аксесоари няма как да останеш незабелязан!

 

 

Връзките се ппредлагат в два размера- 50см или 100см. Големият размер е достатъчно дълъг за да пасне на обувките за възрастни, кецове, маратонки или спорни обувки, а скучното ежедневие в офиса лесно се разчупва с някой от неоновите цветове!

 

 

Търсещите класичека визия могат да изберат черно, сиво или друг традиционен цвят.

 

Ето и малко идеи за забавно нанизване на връзките, подходящо за по- дългите (100см) връзки.

 

OutletOnline.bg Ви желае приятно пазаруване!